Duurzaam wonen

Een duurzame deur? Kies voor een stalen deur

Ben jij op zoek naar een nieuwe deur? Kies dan voor een stalen deur met glas. Deze deuren gaan erg lang mee en zijn onderhoudsvrij. Lees snel waarom stalen deur met glas ontzettend populair zijn en lees meer over de (financiële) voordelen van een onderhoudsvrije stalen deur.

Stalen deur met glas: een optimale lichtinval

Het grootste voordeel van een stalen deur met glas, is dat je ruimtes gemakkelijk opdeelt. Dit betekent dat je niet overal te maken hebt met ‘hokken’, maar van een ruimte die opgedeeld wordt door glazen deuren. De stalen deuren zorgen ervoor dat je makkelijk het overzicht houdt. Vooral in bedrijfspanden zie je deze deuren veel, maar ook mensen thuis schaffen steeds vaker stalen deuren aan. Het voordeel van deze deuren is dat je meer lichtinval hebt. Naast dat je makkelijk het overzicht houdt over aangrenzende ruimtes, lijken de ruimtes hierdoor ook groter.

Een stalen deur kopen? Een duurzame investering

Kies je voor een stalen deur, dan ben je direct duurzaam bezig. Een stalen deur gaat namelijk veel langer mee dan een houten deur. Vaak wel tientallen jaren. Dit komt door de afwerking van de stalen deur. Poedercoating maakt de stalen deuren nog eens extra duurzaam. Hiermee geef je de deur een specifieke RAL-kleur, zonder dat je de deur hoeft te verven. Bij poedercoating wordt er gebruikgemaakt van dikkere verf en het heeft geen oplosmiddel nodig om vloeibaar te blijven, wat bij normale verf wel het geval is. Dit zorgt ervoor dat de verf duurzamer en slijt-/stootvast is.

Stalen deur aanschaffen

Ben jij op zoek naar een nieuwe eyecatcher in huis? Besluit dan om een stalen deur aan te schaffen. Dit kan bij Aluwdoors in Nunspeet. De experts van Aluwdoors geven jou graag advies over de stalen deuren. Ben je erover eens welke stalen deur het wordt? Dan komen de experts van Aluwdoors alles bij jou opmeten. Daarna gaan ze aan de slag met het vervaardigen van jouw nieuwe, exclusieve stalen deur. Als dit klaar is, krijg je een seintje en wordt de deur vakkundig bij jou geplaatst.

Dit vind je misschien ook leuk...