Algemeen

Foto’s komen meer tot hun recht

Sommige foto’s zijn zo mooi dat ze een lijst verdienen. Of het nu om een foto van een onvergetelijke reis gaat of een foto van een dierbaar persoon of dier, foto’s komen nog beter tot hun recht in een lijst. Er zijn veel verschillende soorten fotolijsten verkrijgbaar. Foto’s in een lijst met een passe-partout worden bijna een schilderij. Een foto in een lijst trekt de aandacht en de foto blijft door de tijd heen ook mooier.

Fotolijsten op maat

Een foto voorzien van een passe-partout is een precies werkje. De omranding die om de foto heen moet komen moet zo scherp en recht mogelijk worden afgesneden voor een keurig resultaat. Na het klikken op maatwerk passe partout valt te zien wat de mogelijkheden voor passe-partouts zijn. De dikte van het karton is te kiezen, evenals de afmetingen van het passe-partout zelf. Ook de kleur is makkelijk aan te geven zodat er samen met de lijst een passend geheel ontstaat. Een bestelling is daarom eenvoudig te plaatsen en in een mum van tijd thuisbezorgd.

Een passend geheel

Fotolijsten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Of het nu om een wissellijst gaat, een kleine-, of een grote lijst. Voor alles valt er een oplossing te vinden. De afmeting van de foto zijn belangrijk om de passende lijst, met eventueel een passe-partout erin, te kunnen vinden. In het assortiment zijn de verschillende soorten fotolijsten overzichtelijk afgebeeld. De lijsten zijn verkrijgbaar met of zonder rand. Hout en aluminium zijn veelgebruikte materialen voor fotolijsten. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor alleen een glazen lijst met een passe-partout erin.

Eenvoudig besteld en zo in huis

Het leuke aan foto’s in lijsten is dat de foto’s mooi blijven, maar ook af en toe kunnen worden verwisseld. Aan bijna iedere muur hangt er wel een afbeelding. Met een schilderij is niets mis, maar ingelijste foto’s mogen er ook zijn. Een foto in een lijst ziet er verzorgd uit en komt vaak nog beter tot zijn recht. Foto’s zijn vastgelegde momentopnamen die herinnering levendig houden. Een zorgvuldig uitgezochte lijst met een op maat gemaakte passe-partout geven een foto wat die verdiend.

Dit vind je misschien ook leuk...