Algemeen

Schapenvachten bij schapenvacht24.nl

Koop schapenvachten van schapenvacht24.nl bij Cathy. Wij staan op de markt met vlees, vleeswaren en schapenvachten sinds 1983. Wij slachten zelf en sparen de mooiste schapenvachten op. Na het slachten gaan alle vachten in het zout. Elke week worden ze vervaardigd tot een dikke kwaliteitsvacht.

Elk schapenvacht heeft een verhaal

Elk schapenvacht heeft een ander verhaal. Wij verkopen onze vachten niet online. Schapenvachten moet u zien, ruiken, voelen en beleven bij schapenvacht24.nl. Alle vachten hebben een andere uitstraling. Welk verhaal past bij u. Kom schapenvachten zoeken in de schapenschuur te Elst (U) of op de markt. Zie voor marktdagen en openingstijden hier onderaan op de pagina

Vlees en schapenvachten sinds 1983

Sinds 1983 verkopen wij  Rundvlees en schapenvlees op de markt. Vanaf 2010 sparen wij ook de schapenvachten op. Schapenvachten zijn te koop vanaf 95 cm tot 145 cm in alle kleuren.

Welke schapenrassen in assortiment?

  • Texelaar schapen
  • Kempische schapen
  • Heidenschaap
  • Jacobsschaap
  • Toscaanse schapen
  • Moeflon schapen

Bovenstaande schapenrassen zijn goede vleesschapen en zeer geschikt voor mooie dikke schapenvachten. Onze schapen lopen in Lith aan de Maas. Wij bewaken met de gehele familie de kwaliteit van het vlees en de schapenvachten.

Schapenvacht kopen op de markt

Koop schapenvachten op de markt. Dinsdag in Veenendaal, Woensdag Wageningen, Donderdag Rhenen, Vrijdag Bennekom tot 12.30 uur. Op zaterdag markt Wageningen tot 16.00 uur. Groot assortiment schapenvachten, veel keuze uit maten en kleuren.

Welkom in schapenschuur te Elst Rhenen

U bent welkom op afspraak, bel Cathy 06-45754325. Schoolweg 82, 3921CG Elst(U) Gemeente Rhenen. De grootste voorraad schapenvachten hebben wij in onze schapenschuur. Een gedeelte daarvan nemen wij mee naar de markten.

Onderhoud van schapenvachten

Fantastische schapenvachten zoeken en kopen bij Cathy.  U kan ze ook makkelijk onderhouden. Schapenvachten mag u wekelijks buiten luchten. Nooit in de wasmachine. Kammen met een grove hondenborstel is voldoende om ze weer schitterend te laten uitzien.

Koop schapenvachten bij Cathy van schapenvacht24.nl vanaf € 60,- per schapenvacht. Altijd welkom na telefonische afspraak bij ons in de schapenschuur of op de markt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...