Beveiliging

Een alarmsysteem van Satel voor een zeer veilig gevoel

Satel alarmsystemen toepassen

Satel alarmsystemen zijn heel uitgebreid en in diverse uitvoeringen voor diverse situaties verkrijgbaar. De systemen zijn zowel voor woningen, als bedrijven en winkeliers. Van simpele systemen tot uitgebreide systemen met een hele toegangstechnologie zoals scanners, toegangscodes en extra beveiliging. Voor bedrijven zijn geïntegreerde systemen een goede toepassing voor veiligheid tegen inbraak en onbevoegden. Voor de gewone particulier zijn de Satel Versa en Micra weer meer geschikt. Zo is er voor elke toepassing en voor elke context wel een passend alarmsysteem verkrijgbaar.

Geïntegreerde systemen

Dit zijn diverse systemen speciaal voor hoge, zogenoemde Grade 3 eisen. Denk aan grote bedrijven, juweliers, musea en winkels. INTEGRA 256 Plus is zo een satel alarmsysteem. Dit systeem voor de veeleisende gebruiker zoals banken, openbare gelegenheden en juweliers. Deze vormen een hoog risico op overvallen en inbraak maar ook vandalisme. Het gaat om een zeer uitgebreid systeem waarbij alle units nauw samenwerken en op elkaar zijn afgestemd. Het alarm is via de computer via USB programmeerbaar tevens zit er een automatisch gegenereerde toegangscontrole bij. Naast toegangscontroles zijn intelligente bouwoplossingen een ook onderdeel van dit systeem. Het systeem is bedienbaar via een smartphone app en de computer. Ook een gesproken telefoonmenu is onderdeel van de bediening.

Automatisering en alarm

INTEGRA 128-WRL is een speciaal zeer uitgebreid alarmsysteem. GPRS communicatie is een onderdeel van het geïntegreerde programma. Ook beschikt het alarm over een draadloze interface van Abax. Draadloze communicatie staat centraal met dit systeem en kan overal makkelijk worden toegepast. Het systeem beschikt tevens over toegangscontrole en automatisering.

Voor huizen en appartementen

Satel Versa (plus) systemen zijn zeer geschikt voor woningen. Het systeem Versa Plus is hoog kwalitatief en optimaal veilig. Ook is het systeem eenvoudig in gebruik waardoor het ook voor de normale particulier is weggelegd. Installeren kan eenvoudig en de bediening met de smartphone app is zo gedaan. De opties zijn er voor zowel draadloos, met draad als een combinatie van beide(hybride). Dit wat het beste past en wat men het prettigst vind.

Het systeem zorgt voor push notificaties, heeft een connectie met ethernet waarbij direct een melding naar de meldkamer gaat bij inbraak via GSM/GPRS en spraakmeldingen. Ook als je niet thuis bent of op vakantie bent is het systeem op afstand te bedienen wat een extra veilig gevoel geeft. Via het grafische touchscreen is het systeem intuïtief te bedienen zonder over enige ingewikkelde voorkennis te beschikken. De Micra is een zeer eenvoudig alarm systeem en geschikt voor campers, caravans en vakantie woningen vanwege zijn kleine formaat en extra compactheid. De Micra beschikt over een spraakmodule, een mobiele telefoon die is geïntegreerd. Ook is deze op die manier verbonden met de meldkamer.

 

Dit vind je misschien ook leuk...