Duurzaam wonen

Lees hier 3 redenen waarom jij in Tilburg wilt wonen

Kruikenstad, oftewel Tilburg, is een van de leukste en gezelligste steden van Nederland. Met bijna 200.000 inwoners is deze stad op Eindhoven na de grootste stad van Noord-Brabant. Naast de jaarlijkse carnavalsfeesten is er in Tilburg nog veel meer leuks te zien en te doen. Ben jij op zoek naar een huurhuis in het zuiden, lees dan snel verder. Wellicht woon jij dan binnenkort wel in Tilburg!

1.      De mooie architectuur en sfeervolle straten

Het centrum van Tilburg kenmerkt zich door oude, karakteristieke gebouwen, grote kerken, het Paleis-Raadshuis en de welbekende Watertoren. Deze gebouwen geven de stad veel sfeer en zijn echte eyecatchers. Ben jij op zoek naar het industriële en creatieve gebied van de stad, loop dan eens door het dwaalgebied. Deze smalle, lange straatjes bevinden zich tussen de grote winkelstraten door in het centrum. Een heerlijk gebied om even in rond te dwalen.

2.      Voor gezellige terrasjes ben je in Tilburg aan het juiste adres

Aan de rand van de stad ligt de Piushaven. Dit is dé stadhaven van Noord-Brabant en staat ook bekend om zijn gezellige terrasjes en diverse evenementen. Onder het genot van een drankje geniet jij van het heerlijke uitzicht en de voorbij varende boten. Begeef jij je liever in het centrum? Ook daar vind je veel gezelligheid. In het centrum van de stad vind je namelijk het Piusplein. Dit plein bruist. In de horecagelegenheden gelegen aan dit plein zijn altijd mensen te vinden. Ook tijdens de Tilburgse kermis en het Tilburgse carnaval moet je hier zijn.

3.      Natuur dichtbij huis? Stadsbos013!

Tot rust komen in de stad? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar naast de prachtige architectuur en de gezelligheid vind je in Tilburg ook Stadsbos013. Het bos heeft 5 verschillende wandelroutes. Geniet van de rustgevende natuur, de poelen en vijvers, diverse diersoorten en de mooie architectuur. In het weekend worden er vaak rugbywedstrijden gehouden; leuk om even langs te lopen!

Heb jij al zin om een appartement in Tilburg te huren? Kom in Tilburg wonen en ervaar zelf deze gezellige, sfeervolle en rustgevende stad!

Dit vind je misschien ook leuk...