Duurzaam wonen

Lees hier 3 redenen waarom jij in Amsterdams vastgoed wilt investeren

Amsterdam is één van de bekendste steden van de wereld. Zeg je dat je uit Amsterdam komt, dan gaat er bij menig persoon wel een belletje rinkelen. Deze stad telt zon 870.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Nederland. Dat er zo veel mensen hier wonen, is niet zo gek. Amsterdam heeft namelijk veel te bieden en daarom is Amsterdams vastgoed zeer interessant als belegging. Waarom beleggen in Amsterdams vastgoed een goed idee is, lees je hier.

1.      Do you speak English?

Niet alleen voor mensen uit Nederland, maar ook voor mensen buiten Nederland is Amsterdam een interessante stad. Hoewel Nederlands natuurlijk de voertaal is, wordt er ook op veel plekken standaard Engels gesproken. Je hoeft dus niet persé de Nederlandse taal te spreken om in Amsterdam te kunnen werken, studeren en leven. Het is daarom niet voor niets dat Amsterdam populair is bij ‘expats’. Daarnaast heeft Amsterdam faciliteiten te over, wat werkgelegenheid oplevert. Al met al het perfecte werk- en leefklimaat om je in Amsterdam te settelen.

2.      Wat ga je vandaag ontdekken?

Hiervoor werd het al genoemd; faciliteiten te over. In Amsterdam is altijd wat te doen. Als je wilt kun je elk weekend wel een (food, dance, film) festival, concert, theatervoorstelling of ander cultureel evenement bezoeken. Daarnaast kent Amsterdam ook verschillende stadsdelen met ieder hun eigen sfeer. Ga je naar Amsterdam-Noord, dan bevind je je in het industriële gedeelte van de stad. Bezoek de 9 Straatjes om te shoppen bij leuke, creatieve en unieke winkeltjes. Liever even ontspannen, ga dan naar één van de parken of naar het Amsterdamse bos.

3.      De wet van vraag en aanbod

De eeuwenoude binnenstad van Amsterdam kenmerkt zich door de grachten en de karakteristieke herenhuizen. Vanwege de grote vraag naar woningen en de populariteit van de stad behouden de woningen altijd hun waarde. Wil je jouw woning weer verkopen, dan is dat dus ook een fluitje van een cent.

Dit vind je misschien ook leuk...