Algemeen

Professionele schoonmaak voor uw bedrijf

Een van de belangrijkste aspecten van het presenteren van een professioneel imago aan klanten is de netheid van hun kantoor. Voor werknemers én bezoekers is een schone werkplek belangrijk. Zo wordt voorkomen dat virussen en bacteriën minder snel worden verspreid, en dus minder zieken zijn. Vooral in deze pandemie is de druk op hygiëne erg hoog. Daardoor is de vraag naar professionele schoonmaak flink gestegen. Ons schoonmaakbedrijf biedt deze professionele schoonmaak op kwalitatief hoog niveau.

Als professioneel schoonmaakbedrijf luisteren je altijd naar de klant, zodat je goed werk op maat kunnen bieden. Er wordt gebruik gemaakt van de osmose techniek. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van water dat wordt ontdaan van alle onzuiverheden. Zo blijft er puur water over en wordt er geen gebruik gemaakt van zeep en detergenten, waardoor er milieuvriendelijk gewerkt kan worden

De schoonmaakdiensten

Voor een uitgebreide en grondige reiniging kan bijvoorbeeld AlcmariA u dagelijkse of wekelijkse  schoonmaak diensten aanbieden. Hieronder valt:

  • het reinigen van het sanitair
  • het afstoffen en reinigen van bureau oppervlakken
  • de vensterbanken afstoffen en reinigen
  • het legen van de prullenbakken
  • het stofzuigen van de vloer
  • het wissen en dweilen van de vloer

Naast deze diensten is het ook mogelijk te kiezen voor speciaal reiniging onderhoud. Zo bieden wij bijvoorbeeld het professioneel reinigen van linoleum aan. Hierbij wordt de vloer met veel zorg en aandacht gereinigd met speciaal schoonmaakmiddel dat past bij uw vloer. Als uw vloer bedekt is met tapijt, beschikken wij over de ideale stoomreinigers die gebruikt worden met een milde maar effectieve tapijtreiniger. Zo ziet uw vloerbedekking er weer uit als nieuw. Na het grondige vloeronderhoud wordt alles nog een keer nagelopen op gemiste plekken, zo bent u er zeker van dat alle hoeken worden meegenomen en de plinten niet worden vergeten.

Ons gespecialiseerde team is er voor wanneer u ze het meest nodig heeft. Bijvoorbeeld voor schoonmaak Noord-Holland . Zij maken uw ramen graag vlek- en streeploos schoon, zodat u met een gerust geweten van het uitzicht kunt genieten. Hoe hoog of breed uw ramen ook zijn, Alcmaria zorgt voor uitstekend vakwerk. Met behulp van de juiste attributen en eventueel een hoogwerker is geen klus te gek.

Onze schoonmaakdiensten kunnen desgewenst ook in het weekend geleverd worden. Wij werken buiten de kantooruren, zodat er niet gestoord wordt tijdens werktijden. Mocht er vraag zijn naar overig schoonmaakwerk, kunt u dit altijd bespreekbaar maken. Wij staan altijd voor u klaar en hebben een team aan medewerkers die uw vragen altijd kan beantwoorden.

Dit vind je misschien ook leuk...