Vloeren

Vloer nodig? Lees hier de voordelen van laminaat

Wil jij jouw woning een compleet nieuwe look geven, of ben je op zoek naar een vloer voor jouw nieuwe woning? Koop een laminaatvloer! Waarom? Dat lees je hier.

1.      Voor welke kleur ga jij?

Laminaat is verkrijgbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Ga jij voor de natuurlijke houten uitstraling, of wil je jouw woning een industriële betonlook geven? Liever laminaat met een printje? Ook dat is verkrijgbaar. Jouw favoriete kleur zit er altijd wel tussen. Dus, heb jij al bedacht welke look jij jouw woning gaat geven?

2.      Geschikt voor elke ruimte

De kwaliteit van laminaat is in de loop der jaren flink verbeterd, dus ook in jouw keuken en badkamer kun je (waterbestendig) laminaat leggen. Wil je de look doorvoeren in je hele huis, dat kan zeker! Je kunt zelfs je trap bekleden met laminaat. Wil je een vloer met vloerverwarming? Ook dat is geen probleem meer. Met de juiste ondervloer kan laminaat probleemloos op de vloerverwarming gelegd worden.

3.      Laminaat onderhouden? Een fluitje van een cent

De toplaag die is aangebracht op de planken zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is. Een paar keer per week stofzuigen en dweilen is genoeg. Ook gezien over een lange periode is laminaat onderhoudsvriendelijk. Je hoeft laminaat niet te boenen, schuren of oliën en zwarte strepen verwijder je eenvoudig met een vochtige doek.

4.      Eenvoudig te leggen

Ben je niet zo’n doe-het-zelver? Think again! Klik-laminaat is door iedereen te leggen. De planken vallen als puzzelstukken in elkaar. Lijm, gestabiliseerd zand of mortel zijn overbodig. Laat jij het toch liever aan een professional over? Elke vloeren speciaalzaak biedt legservice aan.

5.      Prijs kwaliteit

Ben jij een echte koopjesjager, maar wil je wel waar voor je geld, dan is laminaat de vloer voor jou. Laminaat is goedkoop, duurzaam en sterk. Als je de vloer goed onderhoudt, heb je er jarenlang plezier van!

Dit vind je misschien ook leuk...